Welkom op mijn website. Ik  ben Deana Lassooy geboren in 1963, kunstenares,  moeder, oma en vriendin. In mijn atelier in het pitoreske Noordwijkerhout werk ik aan mijn eigen creaties en verzorg ik schilderlessen. In mijn werk maak ik gebruik van mijn eigen creatieve inbreng en laat ik mij graag inspireren door kleuren en de dingen om mij heen. De naam myDeaNA is een speelse verwijzing naar de letters DNA in mijn naam welke ik weer heb doorgekregen van mijn moeder. Haar liefde voor foto's van oude filmsterren met in het speciaal Deanna Durbin en het observeren van kleuren deelde wij dan ook samen. Ik schilder zelf met een losse kleurrijke toets, laag over laag en door de jaren heen heb ik zo mijn eigen stijl ontwikkeld. 

 

Daar waar het begint met een houtskooltje of schets om er vervolgens met kleuren en licht er leven in te blazen vind ik iedere keer weer een uitdaging.  Luisterend naar oude muziek komen mijn schilderijen steeds een beetje meer tot leven.

Waarom nu een kunstwerk in je huis! Met een kunstwerk van mij creëer je, mede door het kleurgebruik, gelijk op een makkelijke manier meer sfeer in je huis. Ook mijn artprints zijn haast niet van echt te onderscheiden en iedere penseelstreek is zichtbaar. Door de prijs zijn ze voor iedereen toegankelijk geworden.  Mijn schilderijen zijn met liefde geschilderd en allen zijn voorzien van een ophangsysteem en zijkanten zijn meegeschilderd, dus klaar om opgehangen te worden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Veel kijkplezier toegewenst!