ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Bedrijfsgegevens:

 

MyDeana

 

Vestigingsplaats:

Bouwlust 7

2211 DZ Noordwijkerhout

 

Mobiel: 06 46242456

 

Rabobank: NL20RABO0346873150

 

KvK: 63461722

 

BESTELLEN

 

Bestellen gaat via het winkelwagentje. Iedere bestelling wordt via een email binnen 24 uur bevestigd.

 

PRIJZEN EN BETALEN

 

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en inclusief verzendkosten. De betaling geschiedt per Ideal.

 

LEVERING

 

Uw bestelling wordt binnen 24 uur in behandeling genomen. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvangt U hierover een bericht. De schilderijen worden met uiterste zorg in lagen bubbelplastic en in stevige kartonnen dozen verzonden. Schilderijen boven de 300 euro worden altijd aangetekend verzonden. Nadat het is afgeleverd bij de posterijen nemen wij geen verdere verantwoording. Echter zullen wij er alles aan doen om misverstanden te voorkomen. Mocht er onverhoopt een pakket schade hebben opgelopen dan verzoek ik U om er een foto van te maken en deze naar ons te sturen. We kunnen samen dan tot een oplossing komen. Wij sturen U de trackcode om de pakketten te volgen. Ik zou het zeer op prijs stellen als U ons via e-mail of gastenboek laat weten of uw schilderij goed is aangekomen en aan uw wensen voldoet. Ook kunt U een bestelling komen afhalen. Van tevoren kunt U het beste even telefonisch of per e-mail hiervoor een afspraak maken. 

 

Tarieven voor het verzenden van een schilderij naar buitenland  gaat in overleg.

In Nederland en Belgie zijn de verzendkosten gratis.

 

RETOURZENDINGEN

 

Mocht het voorkomen dat een schilderij niet voldoet dan mag het binnen 14 dagen teruggezonden worden. Bij het retour zenden stuur je binnen het termijn een e-mail naar info@myDeaNA met vermelding van factuurnummer en de reden van retour zenden. Vermeld het bank- of girorekeningnummer waarop wij het verschuldigde bedrag kunnen overmaken. Het bedrag wordt overgemaakt op het moment dat de retourzending is binnengekomen. 

 

Geretourneerde schilderijen mogen niet beschadigd, gebruikt of incompleet zijn en dienen in de oorspronkelijke verpakkingen retour gezonden te worden. De verzendkosten van het geretourneerde schilderij zijn voor rekening van de klant.

 

Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. 

 

AANSPRAKELIJKHEID

 

MyDeaNA zorgt voor een zorgvuldige verpakking en verzending van de bestelling. De mogelijke risico's die het verzenden van de bestelling met zich meebrengt zijn altijd voor de koper. MyDeaNA is nimmer aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. 

 

PERSOONSGEGEVENS

 

Uw persoonsgegevens worden ten alle tijde alleen voor verzending gebruikt.

 

COPYRIGHT

 

Ten alle tijde behoudt MyDeaNA haar auteursrecht. Niets mag zonder haar toestemming vermenigvuldigd worden. Bij schending hiervan zal er direct gerechtelijke stappen worden ondernomen.