Artprint van Max Verstappen geprint op Dibond. Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer sterke kunststof kernlaag. Dikte bedraagt 3 mm. Door het materiaal krijgt dit schilderij een stoere uitstraling en is een echte eyecatcher in elk interieur. Daarbij wordt er gratis een ophangsysteem meegeleverd. Afmetingen 80 x 100. Mocht U een andere maat/drager willen dan kunt U altijd even contact met ons opnemen. 

Kleurrijk schilderij van Johnny Depp alias Jack Sparrow geprint op superkwaliteit dibond. Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer stevige kunststof kernlaag. De dikte is 3 mm. Een ophangsysteem wordt gratis erbij geleverd.  Wilt U een andere maat/drager neem dan gerust even contact op dan kijken wij wat we voor U kunnen betekenen. 

Artprint van een lachende Joaquin Phoenix als de joker geprint op Dibond. Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer sterke kunststof kernlaag. Dikte bedraagt 3 mm. Door het materiaal krijgt dit schilderij een stoere uitstraling en is een echte eyecatcher in elk interieur. Daarbij wordt er gratis een ophangsysteem meegeleverd. Afmetingen 80 x 100. Mocht U een andere maat/drager willen dan kunt U altijd even contact met ons opnemen. 

Artprint van Joaquin Phoenix als de Joker geprint op Dibond. Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer sterke kunststof kernlaag. Dikte bedraagt 3 mm. Door het materiaal krijgt dit schilderij een stoere uitstraling en is een echte eyecatcher in elk interieur. Daarbij wordt er gratis een ophangsysteem meegeleverd. 

Afmetingen 100 x 100

Mocht U een andere maat/drager willen dan kunt U altijd even contact met ons opnemen.

Marilyn Monroe

Artprint van de bekende Marilyn Monroe geprint op Dibond. Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer sterke kunststof kernlaag. Dikte bedraagt 3 mm. Door het materiaal krijgt dit schilderij een stoere uitstraling en is een echte eyecatcher in elk interieur. Daarbij wordt er gratis een ophangsysteem meegeleverd. Afmetingen 100 x 100. Mocht U een andere maat en/of drager willen dan kunt U altijd even contact met ons opnemen. 

Uniek artprint van Audrey Hepburn op dibond. Dibond is 3 mm. dik en bestaat uit twee lagen aluminium. De techniek laat alle penseelstreken mooi tot uiting komen. De charme van het staal creeert een industriele look. Word geleverd met bijbehorende ophangsysteem!

Afmetingen: 100 x 100

Liever een andere maat of drager neem even contact met ons op!

Andre Hazes

€ 175,00

Andre Hazes

€ 175,00

Artprint op dibond. Dibond is 3 mm. dik en bestaat uit twee lagen aluminium. De charme van het staal creeert een industriele look. Word geleverd met ophangsysteem. 

Afmetingen: 100 x 100

Liever een andere maat of drager neem dan even contact met ons op!

Uniek schilderij van roodbonte koe geprint op dibond.  Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer stevige kunststof kernlaag. De dikte is 3 mm. Een van de grote voordelen van dibond is dat het weer-, wind- en temperatuurbestendig is. Het materiaal zorgt voor een sterk, stoer en toch licht product dat een prachtige uitstraling heeft en sfeerverhogend is. Een ophangsysteem wordt gratis bij geleverd.

Liever een andere maat of drager neem dan even contact met ons op!

Uniek schilderij van een Schotse Hooglander geprint op dibond. Dibond is een materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium met daartussenin een zeer stevige kuststof kernlaag. De dikte is 3 mm. Een van de grote voordelen van dibond is dat het weer-, wind- en temperatuurbestendig is. Het kan dus ook zonder problemen buiten opgehangen worden. Het materiaal zorgt voor een sterk, stoer en toch licht product dat een prachtige uitstraling heeft en sfeerverhogend is. Een ophangsysteem wordt gratis bij geleverd.